Български мафиот е бил арестуван в Мадрид в понеделник, . Бейхан

...
Български мафиот е бил арестуван в Мадрид в понеделник, . Бейхан
Коментари Харесай

Арестуваха български мафиот в Испания, изнудвал шеф на Севиля

Български мафиот е бил задържан в Мадрид в понеделник,. Бейхан Ммези Рафи, по-известен като „ Иво българина “, е задържан в жилищен квартал.

Лидерът на Los Rompecostillas (Трошачи на кости) е упрекнат в изнудване на най-малко един изпълнителен шеф на Севиля, откакто е изискал хипотетичен дълг от половин милион евро. Сумата е поради турне в Мексико, което андалуският тим отхвърли. Рафи твърди, че приказва от името на наркокартел в северноамериканската страна.

Според телевизия „ Телесинко “ „ Ел Булгаро “ се счита за водач на българската мафия и е един от най-опасните нарушители в страната. Опитът за изнудване е от 2019 година. Освен Иво има още четирима задържани, измежду които и юрист.

„ Иво е корав темперамент. Познавам го от петнадесет-двадесет години. Срещнахме се в ресторант, ангажимента бе да отида самичък. Той стартира да приказва, а по-късно се появи човек, който беше висок два метра и доста мощен физически и ми разреши да си потегли. Но бях заставен да си отида “, споделя пред емисията „ ТардеАР “ на малкия екран журналистът и криминолог Хавиер Баросо.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР